Index: [Article Count Order] [Thread]

Date:  Thu, 9 Dec 2004 09:40:32 +0800
From:  patricko <patricko (at mark) staff.singnet.com.sg>
Subject:  [coba-e:01653] Re: FW:  CGI under SSL
To:  coba-e (at mark) bluequartz.org
Message-Id:  <20041209094032.1cd768fe@localhost>
In-Reply-To:  <200412081235.iB8CZ4Jf008679 (at mark) ns.codacommerce.co.uk>
References:  <200412081041.iB8AfnJf005100 (at mark) ns.codacommerce.co.uk>	<200412081235.iB8CZ4Jf008679 (at mark) ns.codacommerce.co.uk>
X-Mail-Count: 01653

Hi,



Ruby got a cgifix
But I dont know whether it is for.

Cheers
Patrick








On Wed, 8 Dec 2004 12:45:53 -0000
"Leigh Blackwell" <leigh (at mark) codacommerce.com> wrote:

> 
> The perl script in "/etc/httpd/conf.d/ssl_perl.conf" that is used to
> configure the ssl sites I think is causing the problem and I can't find any
> information about it as my XTR doesn't use it. 
> 
> I have un-hashed "AddHandler cgi-script .cgi" in the httpd.conf and this now
> results in the script working under http (as before) but now instead of just
> showing the source code under https I get "forbidden". I don't understand
> why if the ssl_perl script is used to modify the vhost site file why the
> properties are different when all it does (I think) is add references to the
> correct cert and add the port settings.
> 
> Someone out there must have dealt with this already or is no one using cgi
> on an ssl site on Fedora C1 ref kit?
> 
> Help!! :) 
> 
> -----Original Message-----
> From: Leigh Blackwell [mailto:leigh (at mark) codacommerce.com] 
> Sent: 08 December 2004 10:53
> To: coba-e (at mark) bluequartz.org
> Subject: [coba-e:01651] FW: CGI under SSL
> 
> 
> The Code is fine as it works under http. There must be an issue with the
> ssl.conf or httpd.conf which is permitting me to execute the script. Has
> anyone over come this? I have ref kit FC1 ssl.conf
> 
> Cheers
> 
> Leigh
> 
> -----Original Message-----
> From: Paul Aviles [mailto:paul.aviles (at mark) palei.com] 
> Sent: 08 December 2004 00:46
> To: leigh (at mark) codacommerce.com
> Subject: Re: [coba-e:01645] CGI under SSL
> 
> can you send me a sample of the code to test it?
> 
> ----- Original Message ----- 
> From: "Leigh Blackwell" <leigh (at mark) codacommerce.com>
> To: <coba-e (at mark) bluequartz.org>
> Sent: Tuesday, December 07, 2004 6:59 PM
> Subject: [coba-e:01645] CGI under SSL
> 
> 
> > Hi All,
> >
> > I am having problems getting apache to execute perl scripts under https 
> > they
> > work fine under http, but when they are requested under ssl they display 
> > the
> > source code. What have I missed!!!
> >
> > Thanks
> > Leigh  BQFC1
> >
> > (I'm not using cgi-bin directories)
> >
> >
> >
> > -- 
> > This message has been scanned for viruses and
> > dangerous content by MailScanner, and is
> > believed to be clean.
> > 
> 
> 
> -- 
> This message has been scanned for viruses and
> dangerous content by MailScanner, and is
> believed to be clean.
> 
>