Index: [Article Count Order] [Thread]

Date:  Wed, 8 Dec 2004 10:52:37 -0000
From:  "Leigh Blackwell" <leigh (at mark) codacommerce.com>
Subject:  [coba-e:01651] FW:  CGI under SSL
To:  <coba-e (at mark) bluequartz.org>
Message-Id:  <200412081041.iB8AfnJf005100 (at mark) ns.codacommerce.co.uk>
X-Mail-Count: 01651


The Code is fine as it works under http. There must be an issue with the
ssl.conf or httpd.conf which is permitting me to execute the script. Has
anyone over come this? I have ref kit FC1 ssl.conf

Cheers

Leigh

-----Original Message-----
From: Paul Aviles [mailto:paul.aviles (at mark) palei.com] 
Sent: 08 December 2004 00:46
To: leigh (at mark) codacommerce.com
Subject: Re: [coba-e:01645] CGI under SSL

can you send me a sample of the code to test it?

----- Original Message ----- 
From: "Leigh Blackwell" <leigh (at mark) codacommerce.com>
To: <coba-e (at mark) bluequartz.org>
Sent: Tuesday, December 07, 2004 6:59 PM
Subject: [coba-e:01645] CGI under SSL


> Hi All,
>
> I am having problems getting apache to execute perl scripts under https 
> they
> work fine under http, but when they are requested under ssl they display 
> the
> source code. What have I missed!!!
>
> Thanks
> Leigh  BQFC1
>
> (I'm not using cgi-bin directories)
>
>
>
> -- 
> This message has been scanned for viruses and
> dangerous content by MailScanner, and is
> believed to be clean.
> 


-- 
This message has been scanned for viruses and
dangerous content by MailScanner, and is
believed to be clean.