Index: [Article Count Order] [Thread]

Date:  Sat, 28 Feb 2009 10:16:47 -0600
From:  "Gerald Waugh" <gwaugh (at mark) frontstreetnetworks.com>
Subject:  [coba-e:15159] crazy ftp issue
To:  <coba-e (at mark) bluequartz.org>
Message-Id:  <CD247959E6BB4096AF1871EEB398AE5F@raqware>
X-Mail-Count: 15159

Crazy ftp issue, when we ftp to a site the owner.site# are (?)      (?)  
Yet when we ssh in to the site, all looks normal.
============== ftp ===========
227 Entering Passive Mode (66,121,54,128,224,51).
150 Opening ASCII mode data connection for file list
drwxr-s--x   2 (?)      (?)          4096 Apr 12  2008 Network Trash Folder
drwx--S---   2 (?)      (?)          4096 Apr 12  2008 Private
-rw-------   1 (?)      (?)             0 May 25  2004 mbox
drwxrwsr-x   2 (?)      (?)          4096 Dec 17 14:24 web
226 Transfer complete.
ftp> ls web
227 Entering Passive Mode (66,121,54,128,224,60).
150 Opening ASCII mode data connection for file list
-rw-rw-r--   1 (?)      (?)          5083 May 25  2004 index.html
226 Transfer complete.
================ssh====================
# ls -l
total 20
drwxr-s---   2 nobody       site19 4096 May 25  2004 certs
drwxr-s---   4 SITE19-logs  site19 4096 Feb 28 07:12 logs
drwxrwsr-x   2 nobody       site19 4096 Dec 17 14:24 users
drwxrwsr-x  57 user19 site19 4096 Dec 17 14:29 web
drwxr-xr-x   2 apache       site19 4096 Feb  1 04:24 webalizer

#ls -l web
-rw-rw-r--  1 onlineinsura site19 14872 Feb 28 07:40 index.html
========================================
The shell ls -l web shows all the files.
But ftp ls only shows the index.html

Gerald