Index: [Article Count Order] [Thread]

Date:  Fri, 26 Oct 2007 13:27:58 -0500
From:  "Tushar Patel" <tupatel (at mark) ecpi.com>
Subject:  [coba-e:10966] Re: admserv not starting back
To:  <coba-e (at mark) bluequartz.org>
Message-Id:  <293701c817fd$eee94990$5001010a@sales>
References:  <291601c817f2$cd4eb0f0$5001010a@sales>
X-Mail-Count: 10966

Update,
[root@ns10 /]# netstat -tupan | grep http
tcp        0      0 0.0.0.0:80                  0.0.0.0:* 
LISTEN      5270/httpd
tcp        0      0 10.1.1.15:443               0.0.0.0:* 
LISTEN      5270/httpd
tcp        0      0 10.1.1.12:443               0.0.0.0:* 
LISTEN      5270/httpd
tcp        0      0 10.1.1.12:80                67.78.118.224:2921 
ESTABLISHED 10976/httpd

IT does not appear that there is 444 running, but still it will not start.

Tushar

----- Original Message ----- 
From: "Tushar Patel" <tupatel (at mark) ecpi.com>
To: <coba-e (at mark) bluequartz.org>
Sent: Friday, October 26, 2007 12:08 PM
Subject: [coba-e:10965] admserv not starting back


> Hi,
>
> I just install backup gu from Nuonce and some how it wont show up in the
> server gui, so I thaught I will restart the admserv, bad idea now I can't
> even start it back.
>
> some how it will stop, put some process must be taking 444 port.
>
> Any idea what I can do to start it back?
>
>
>
> [root (at mark) ns10 init.d]# ./admserv stop
> Stopping admin web server:  httpd.admsrv                   [  OK  ]
> [root (at mark) ns10 init.d]# ./admserv start
> Starting admin web server: (98)Address already in use: make_sock: could 
> not
> bind to address 0.0.0.0:444
> no listening sockets available, shutting down
> Unable to open logs
>                                                           [FAILED]
> [root (at mark) ns10 init.d]# ./admserv stop
> Stopping admin web server:  httpd.admsrv                   [  OK  ]
> [root (at mark) ns10 init.d]# ./admserv stop
> Stopping admin web server:  httpd.admsrv                   [  OK  ]
> [root (at mark) ns10 init.d]#
>
>
> Thanks in advance.
>
> Tushar
>
>
>
>
>
> -- 
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG Free Edition. Version: 7.5.503 / Virus Database: 
> 269.15.11/1094 - Release Date: 10/26/2007 8:50 AM
>
>